Feed on
Posts
Comments

Som ni vet vid det här laget älskar ju jag media av olika slag, och det har medfört att jag har många sådana produkter i form av TV-apparater, DVD-spelare, datorer och högtalare med mera. Dessa är ju inte alltid så snygga, och de flesta ska få plats i vardagsrummet. Hur har jag löst det? Jag har valt att satsa på stora skåp och byråer med dörrar och/eller lådor, som på ett effektivt sätt kan dölja flera av produkterna istället för att de ska stå framme. Jag har också satsat på flera soffor, mattor, kuddar och gardiner som drar åt sig blickar istället för medieprodukterna. Jag har kombinerat olika färger (men i ungefär samma färgskalor) och mönster för att skapa en mysig effekt. Högtalarna är tillräckligt snygga som de är, så de får stå framme synligt på varsin sida av TV:n.

Inreda med TV

Leave a Reply