Feed on
Posts
Comments

Category Archive for 'Personligt'

Nya lägenheten

Jag insåg att jag inte har berättat om den nya lägenheten, som jag lovade för över ett halvår sedan, mer än om fotokonst på väggarna. Lite pinsamt, men så är det ibland. Det har varit mycket med flytt, inredning… ja ni vet, det tar lite tid att komma till rätta och bo in sig. Lägenheten är more »

Read Full Post »

Oj vad tiden går…..

Ursäkt att det har dröjt så länge sedan mitt senaste inlägg, vet verkligen inte vart tiden tar vägen. Men nu tänkte jag kika in och ge ett tips till er Vi vill ju alltid kunna ge bort en present till jul och när folk fyller år som de kommer att uppskatta. Något som de inte more »

Read Full Post »

I’m back

Hej på er och hoppas att ni har haft en bra sommar hittills! Italien var helt makalöst, speciellt vackra och mysiga Florens. Ska definitivt åka tillbaka dit nån gång! Jag får dock skjuta upp på mina inlägg om sociala medier ytterlige några veckor, för precis när vi kom hem från Florens fick vi reda på more »

Read Full Post »

Ett litet hej

Nu har jag tyvärr inte tid att skriva om sociala medier på ett par veckor, då jag ska åka iväg till Italien! Ville bara kika in och säga hej och önska er en fin midsommar! Hörs snart igen!    

Read Full Post »

Till alla mina kära bloggläsare

God Jul och Gott Nytt År mina kära bloggläsare!

Read Full Post »

Älskar Seinfeld!

Seinfeld är verkligen en av mina favoriter. Så otroligt lättsamt och roligt! Finns förresten en rolig scen med jultema där Elaine har lite problem med julkortet… Glad advent, hörni!

Read Full Post »

Leksaker

Har ni läst att BR Leksaker har gått från ”bilar till killarna och prinsessor till tjejerna” till att ta bort flick- och pojkavdelningar i sina butiker? Heja, säger jag bara! Det är så otroligt onödigt att tvinga in små barn i pojk- och flicktänk. De blev för övrigt dömda av Reklamombudsmannen för citatet ovan från more »

Read Full Post »

Verktyg

Hej på er! Jag har inte gjort så mycket i sommar här ännu, mest tagit det lugnt! Köpte nya verktyg för att kunna greja en del med bilen vilket jag även har gjort. Gillar att pyssla ute i garaget, då spelar det ingen roll att sommaren inte har perfekt väder, för det kan man knappast  more »

Read Full Post »

Importera bilar

Jag har funderat detta med att importera bilar. Jag hade en bil, där det stod privatimport en gång. Vet ju att stora firmor kan importera och så, men om man själv vill importera, hur gör man? Jag läste att om man importerar bilar från länder inom EU så kan det bli mycket billigare. Detta trots more »

Read Full Post »