Feed on
Posts
Comments

Category Archive for 'Media'

Gamla möbler och saker vid flytt

När vi flyttade, det var förvisso ett tag sedan nu, så hade vi en hel del gamla möbler och annat smått och gott som vi inte ville slänga. Vi hade dock inte plats med det i den nya lägenheten, så vissa problem uppstod. En granne rekommenderade då 24storage.se, något som jag är oerhört tacksam över. more »

Read Full Post »

Så har jag inrett mitt vardagsrum

Som ni vet vid det här laget älskar ju jag media av olika slag, och det har medfört att jag har många sådana produkter i form av TV-apparater, DVD-spelare, datorer och högtalare med mera. Dessa är ju inte alltid så snygga, och de flesta ska få plats i vardagsrummet. Hur har jag löst det? Jag more »

Read Full Post »

Dyr kamerautrustning i hemmet

Är du också en riktig fotonörd? Jag trodde aldrig att jag skulle komma till den punkten i mitt liv men nu är jag här, en fotonörd. Det hela började för ett par år sedan när min dåvarande fick låna hem en systemkamera över helgen. Den såg så otroligt proffsig ut och jag kommer ihåg tyngden more »

Read Full Post »

Foto

Jag älskar att fotografera och att redigera foton i Photoshop. Ibland undrar jag dock vad jag ska göra med dem – jag är inte så jättesugen på att lägga ut dem här på bloggen nämligen. Nu har jag dock hittat användning för dem. Jag har köpt fotopapper hos patroner.se och ska skriva ut dem. Jag more »

Read Full Post »

Google+

Sist ut i min lilla serie om sociala medier är Google egna sociala nätverk, nämligen Google+. Nätverket startades år 2011, och fungerar på ett liknande sätt som Facebook. Här i Sverige har man dock inte hört talas om det så jättemycket. Precis som på Facebook kan man dela texter eller bilder, skriva inlägg, gilla varandras more »

Read Full Post »

Funny birds

Hahah, mitt nya intresse är att sitta som fastklistrad vid Youtube och kolla på videos med roliga fåglar – helst som dansar. Se bara denna nedan!

Read Full Post »

Sociala medier: LinkedIn

LinkedIn skiljer sig en del från andra sociala medier som jag har tagit upp här, då både deras målgrupp och syfte är lite mer specifikt. LinkedIn kan beskrivas som ett yrkesnätverk, där du kan prata med såväl som tipsa och och hitta olika arbeten och yrkeskategorier. Din profil är uppyggt som ett slags CV, där more »

Read Full Post »

Sociala medier: Snapchat

Fjärde sociala mediet ut i denna lilla serie är Snapchat. Detta fenomen har blivit väldigt stort, inte minst bland yngre människor. Tänk dig ungefär ett Instagram, fast med (främst) videos, men också bilder, som efter du har tittat på dem försvinner ur flödet. Snacka om att Snpachat är ett resultat av dagens samhälle – det more »

Read Full Post »

Sociala medier: Twitter

Tredje ut i min lilla sociala medier-serie är Twitter. Liksom Facebook och Instagram har nog rätt många koll på Twitter. På Twitter skriver man kort texter om i stort sett vad man vill. Det finns också möjlighet att publicera bilder, följa andra och svara på andras texter etc. Vissa kallar Twitter för ”en mikroblogg” – more »

Read Full Post »

Sociala medier: Facebook

Del två av denna serie handlar om Facebook, som kanske inte behöver någon närmare beskrivning? Facebook är det allra mest populära sociala mediet här i Sverige (och förmodligen i stora delar av övriga världen). Kanske beror detta på mediets diversitet. På Facebook kan du prata med vänner (privat eller mer synligt), skriva egna inlägg och more »

Read Full Post »

Older Posts »