Feed on
Posts
Comments

Category Archive for 'Hem'

Nya lägenheten

Jag insåg att jag inte har berättat om den nya lägenheten, som jag lovade för över ett halvår sedan, mer än om fotokonst på väggarna. Lite pinsamt, men så är det ibland. Det har varit mycket med flytt, inredning… ja ni vet, det tar lite tid att komma till rätta och bo in sig. Lägenheten är more »

Read Full Post »

I’m back

Hej på er och hoppas att ni har haft en bra sommar hittills! Italien var helt makalöst, speciellt vackra och mysiga Florens. Ska definitivt åka tillbaka dit nån gång! Jag får dock skjuta upp på mina inlägg om sociala medier ytterlige några veckor, för precis när vi kom hem från Florens fick vi reda på more »

Read Full Post »

Husvärdering och nytt hem

Tro det eller ej, men media är inte det enda jag sysslar med om dagarna. Idag har jag nämligen varit på bostadsvisning! Jag och min familj ska förmodligen flytta till ett nytt hus, och nu när vi har värderat vårt nuvarande hus kan vi börja kolla på hus på riktigt! Jag kan förresten tipsa om more »

Read Full Post »

Sällskapsspel

Något jag tycker är roligt, det är att samla mina vänner och spela spel, dricka lite vin och umgås med varandra. I helgen gjorde vi just precis det. Dessutom var det såpass bra väder, så att grillen kom fram innan så vi fick grillat lite gott kött. Vi spelar mängder av olika spel, men just more »

Read Full Post »

Nu kommer jag tillbaka

Hej Jag har haft ett längre uppehåll på denna bloggen, det har inte blivit av att jag skrivit nåt bara. Men nu är jag minsann tillbaka och tänker uppdatera igen, lite oftare om vad som händer och sker i mitt liv. Så håll utkik, så ses vi snart igen!    

Read Full Post »

Öland blir av ändå!

Måste bara skriva av mig lite.. var ju ett tag sedan! Sen vill jag också tacka moderna för att de fixade min husvagn som varit i stort sett obrukbar under vintern. Tack vare min försäkring som jag har via dom kan jag åka ut på min campingsemester i juli i år igen! Ska bli hur more »

Read Full Post »

Det har kört ihop sig!

Förra månaden körde det ihop sig rejält med pengar, eftersom en massa saker gick fel på en och samma gång. Jag kände paniken växa i mig och jag började oroa mig över hur jag skulle kunna lösa det, men sen kom jag på att det egentligen inte alls är så himla svårt nu för tiden. more »

Read Full Post »

Viktigt med rätt kvalitet

Min fina flickvän har verkligen ingen koll på pengar. Hon kan lägga flera tusen kronor på kläder varje månad, hon gillar att köpa tröjor, men hon vet inte vad byggvaror kostar. Hon trodde verkligen att vår nya bastu skulle gå på under tusenlappen! ”Det är ju bara lite trä och några spikar” trodde hon. Jag more »

Read Full Post »