Feed on
Posts
Comments

Fredag och sparuppmaning!

I förra inlägget pratade jag lite om snabba lån. Men som av en slump kommer jag i detta inlägg att istället prata om att spara pengar. Det är nämligen alltför många som inte ser till att spara ihop pengar på ett sparkonto, och på så sätt gör det svårt att finansiera tillvaron om någonting oväntat skulle hända. Mitt råd till alla personer är att försöka lägga undan åtminstone 10 procent av lönen varje månad. Lyckas man med det så har man hälften vunnit och efter bara ett år så har man mer än en månadslön på sitt konto. Det kan betyda mer än man tror när man väl behöver pengarna. Men det är också viktigt att man hittar en bra bank att ha pengarna på så att räntan blir tillräckligt hög. Denna bank https://www.4spar.se/products erbjuder bra villkor och ränta.

I veckan har jag också bestämt mig för att köpa lite nya möbler till mitt hem. Jag hittade en fantastisk sajt där man kunde köpa allt möjligt. Möbler, som jag var ute efter hade de i överflöd. Det är verkligen underbart att se hur internet utvecklats till en plats där man kan hitta vad som helst.

Nu är det dags att öppna en annorlunda öl och fira att det är fredag!

DownloadedFile-227

 

 

 

Leave a Reply