Feed on
Posts
Comments

Är du också en riktig fotonörd? Jag trodde aldrig att jag skulle komma till den punkten i mitt liv men nu är jag här, en fotonörd. Det hela började för ett par år sedan när min dåvarande fick låna hem en systemkamera över helgen. Den såg så otroligt proffsig ut och jag kommer ihåg tyngden i min hand när jag lite nervöst plockade upp den från vardagsrumsbordet. Det dröjde inte länge innan jag satt med näsan i tidningar och försökte hitta en likadan. Spola framåt några år och nu har jag massor med dyr kamerautrustning i huset. Detta har fått mig att börja titta mig omkring efter ett bra skydd, ett hemlarm för dig kanske inte behöver täcka en alldeles för dyr zoom, men i mitt fall måste jag försäkra mig om att mina dyrbara kameror och utrustning inte hamnar i fel händer. Tur att det finns massor av bra och pålitliga alternativ!

Massor av dyr kamerautrustning

Leave a Reply